Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 45 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 45 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Spaarvarkens

Bedrukte spaarvarkens zijn speciaal gemaakt voor het sparen van muntstukken. Deze passen precies door de gleuf aan de bovenkant. In het assortiment van Spaarvarkenwereld hebben wij veel verschilllende soorten spaarvarkens. Zo hebben wij normale spaarvarkens in diverse kleuren, maar ook bruid spaarvarkens, spaarvarkens als piraat, als eenhoorn, als superheld of zelfs als duivel. Voor iedere persoon en ieder bedrijf zit er een geschikte spaarpot bij. Als u uw spaardoel heeft bereikt is het natuurlijk wel belangrijk dat het geld ook uit de spaarpot kan. Dit gaat heel gemakkelijk, u kunt de kop van het spaarvarken een kwart slag draaien waarna u deze los kan halen. Hierna kunt u bij al uw gespaarde geld! De inhoud van de spaarvarkens is vanaf de buitenkant niet zichtbaar.

Meer lezen >

Spaarvarkens bedrukken

Natuurlijk zijn onze spaarvarkens ook naar uw wensen te bedrukken.Binnen ons grote assortiment hebben wij spaarvarkens die in 1 kleur bedrukt kunnen worden, maar hebben wij er ook die tot zelfs 5 kleuren bedrukt kunnen worden. U kunt uw fantasie dus de vrije loop laten als u het ontwerp gaat bedenken! Gebruikt u de spaarvarkens als promotioneel artikel of relatiegeschenk? Laat dan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, slogan of website op het spaarvarken drukken om zo extra reclame te maken voor uw bedrijf. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op het spaarvarken uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Meer lezen >

Spaarvarkens met logo

Spaarvarkens met opdruk zijn niet alleen leuk om uit te delen als promotioneel geschenk of relatiegeschenk, maar ook als cadeautje in de privésferen zijn spaarvarkens leuk om te geven of te krijgen. Een spaarvarken is een leuk geschenk voor jong en oud. Kinderen sparen voor de kleine dingen als een nieuw stuk speelgoed, terwijl volwassenen sparen voor bijvoorbeeld een mooie vakantie. Onze spaarvarkens met opdruk zijn al vanaf 1 stuk verkrijgbaar. 

Meer lezen >